Minä

Olen 44-vuotias Turusta, toisen kauden Turun kaupungin valtuutettu, valtuuston varapuheenjohtaja ja kansanedustajaehdokas. Tällä hetkellä toimin projektityöntekijänä ja yrittäjänä.

Yhteiskunnallisista asioista kiinnostus alkoi jo nuorena. Muistan vieläkin osallistuneeni mielenosoitukseen alle 15-vuotiaana. Olen aina halunnut olla ihmisten puolella ja auttaa heikkomassa asemassa olevia ihmisiä. Sosiaalialan koulutus on myös vahvistanut ymmärtämään ihmisten eriarvoistumisen syitä ja kehitystä.

Aloin heti seurata Suomen sisäpolitiikka Suomeen saapumiseni jälkeen ja tämän jälkeen liittyisin keskustan puolueeseen. Politiikassa mukanaolo ja vapaaehtois- ja järjestötyön innoittamana asetuin ensimmäistä kertaa ehdolle kunnallisvaaleissa 2012 Turussa, jolloin pääsin läpi.

Keskeiset kiinnostuksen kohteitani ovat yhteisöjen ja ihmisten hyvinvointi, erityisesti lasten ja nuorten kasvu ja elin ympäristö. Myös asuinalueiden eriarvoistumiset ja ihmisten syrjäytymisen ehkäiseminen, työelämä ja koulutus ovat tärkeät minulle.

Koulutukseltani olen sosionomi ja insinööri turun ammattikorkeakoulusta. Työurani on mahtunut monenlaista ja olen työskennellyt siivoojasta yrittäjäksi.

Olen lapsiperheellinen. Puolisoni on lähihoitaja ja esikoisemme on nyt armeijan palveluksessa. Vapaa-ajalla harrastan lasten kanssa pelailua ja erilaisia liikunta harrastuksia. Olen jalkapallon intohimoilija niin penkkiurheilussa kuin pelaamisessa.